Beste Belgische datingsite

Tien jaar geleden was het nog een taboe – maar nu zijn ze populairder dan ooit: datingsites. Zo goed als elke single waagt wel eens een kans op een datingsite. Gezien de vele voordelen van online dating is dit natuurlijk niet zo abnormaal.

Online dating in Vlaanderen: top 3

Uit ons groot onderzoek blijkt dat dit de drie beste casual datingsites zijn uit België.
Inschrijven is helemaal gratis.

Nr Datingsite Beschrijving Aanmelden
1 Schermafbeelding 2014-12-04 om 20.43.16
  • Serieuze datingsite
  • Veel leden!
  • Helemaal gratis aanmelden
  • Onze nummer 1 en favoriet! 
Gratis inschrijven
2 Schermafbeelding 2014-12-04 om 20.45.20
  • Populair voor hoger opgeleiden
  • Snelle registratie
Gratis inschrijven
3 Schermafbeelding 2014-12-04 om 20.45.15
  • Leuke functies
  • Casual dating
Gratis inschrijven

Meer datingsites vergelijken >>

Meer dan 1,5 miljoen vrijgezellen in België

Dagelijks duizenden nieuwe leden op datingsites!
Zoals je kan lezen, jij bent niet alleen. Maar liefst 1.500.000 mensen in België zijn vrijgezel! Dat is ook de reden waarom bovenstaande websites zo populair geworden zijn. In de bar of op de markt is het niet makkelijk om te weten welke mensen single zijn en welke niet. Dat is net het leuke van deze datingsites. Iedereen die zich aangemeld heeft, wilt daten. Actieve leven zijn echt opzoek naar iemand en vinden het super fijn om berichtjes te krijgen. Hou je daarom zeker niet in en stuur regelmatig berichtjes naar andere leden die interessant zijn.

Vaak denkt men dat er meer vrouwen vrijgezel zijn als mannen, dat is niet correct. Volgens onderzoek blijkt dat van de 100 vrijgezellen, 54% vrouwen zijn en 46% mannen.

VrouwenMannen

Is een datingsite wel iets voor mij?

emagnet-afbeelding

eMagnet datingvergelijker

Dagelijks ontvangen wij vele vragen van bezoekers, één van de populairste vraag is: een datingsite is toch helemaal niks voor mij? Fout, iedereen kan online daten! Alle leeftijden, met of zonder diploma, kinderen of geen kinderen, voor elke klasse is er wel een datingsite gemaakt. Wist je dat er in Amerika zelfs een datingsite is die zich puur richt op vegetariërs of mensen met bijvoorbeeld een hond? Geef het dus zeker een kans en schrijf je vrijblijvend in. Indien er geen relatie tot stand gebracht wordt – zijn wij er zeker van dat er wel vele vriendschappen zullen ontstaan. Zo zijn er sites die regelmatig events organiseren die puur gericht zijn op vrijgezellen en het ontmoeten van nieuwe mensen. Dit zijn events die wij echt aanraden aan al onze bezoekers!

Plaats een reactie